Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

photoshop?? hebat kan??

0 Comments »


Memory at Jogjakarta, Indonesia..

Betapa prihatinnya pemimpin kolej (KHAR) kita (MT) terhadap nasib anak2 bumi Indonesia yang belum lagi memasuki alam persekolahan secara formal..tetapi apa yang kita amat kagum, walaupun mereka masih kecil2 lagi, sudah pandai untuk membaca 'pancasila negara mereka'. Plz..no war..!! as we live under the same sun, under the same moon..

hati tak tenteram...demam..demam..dan terus demam...dah masuk 4 hari demam..baru semalam aku teringin nak belajar mcm mana la nak edit2 gambar guna photoshop mcm kwn2 aku yg amik kelas multimedia...skit2 pun tak pe....pagi ni aku edit lagi gambar. (memory at jogjakarta,indonesia)..pagi2 je terus ada idea datang.. biasa la kan..dulu girlfriend selalu je kejutkan kalau nak g kelas ke, nak g mana2 kalau dah pagi... sekarang dah tak de lagi..bukan la aku malas dahulu ..tp sengaja..ehe..tiap2 hari mesti bersemangat teruskan hidup kalau dah dengar suara orang yang kita cintai kan....bangun je terus nyanyi lagu rock..tak jiwang laa..mana ada...sekarang..em,,suara emak lagi sedappp..."nak, dah bangun ke? jgn lupa bterima kasih pd Tuhan kalau dah bangkit dari bangun ye nak..".. ok mum..!!.. kalau bapa yg kejutkan, mesti dengan nada yg 'menakutkan;..ehe..tak ada seni langsung..tp aku tetap sayang kedua-dua ibu bapa aku..tanpa diorang, aku mungkin takde berada di universiti ni dan juga dunia ini.. harap2 esok lusa aku sembuh dn dpt meneruskan perjuangan hidup...ibu kaki ku sebenarnya yg bawa masalah...terseliuh sebab tersepak kaki kerusi minggu lepas..bukan nak cuba bandingkan kaki siapa lg kuat, tp memang tak sengaja sepak kaki kerusi tu..nak jwb panggilan dgn cepat2 kan.. bapa yg call..tp aku tetap senyum..tak nak bg org tua risau...lepas tu, seharian mengerang kesakitan...jgn2 sudah patah..sakit lagi ni...hari selasa baru nk g pusat kesihatan..bz sgt dgn proposal..memang tak pernah siap..ehe..tinggal satu je lagi kot..pas ni aku nak relax2...nak hantar barang ke sarawak..uhu...sem depan kan praktikal...datang la nanti ke rumah sewa ku yang baru...byk juga tempat makan angin di sana..selama, perak..tu la daerahnya..dkat ngan taiping..juga pulau pinang...sampai di sini la dulu ya..nanti kita 'dating' lagi...love u all..!
2:58 PM

0 Responses to "photoshop?? hebat kan??"

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)