Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

Entah...Kapan Lagi Ya..??

0 Comments »


Entah la nak buat apa skrg...duduk je kat library...nak siapkan tugasan untuk kali yang terakhir..
Tapi perjuangan tak akan selesai lagi...petang ni pula nak submit tugasan..then..nak attend taklimat praktikum kat taman bernam,..malam pula ada jamuan makan malam kat KUO...em..
entah la...hidup ini tidak la kosong tapi....semakin hari demi hari..aku semakin rasa kesunyian...
aku kerja pun tak la best sgt skrg...cuma nak tolong2 je..amik skit lg pengalaman..esok kuliah terakhir di UPSI..!!!!
6:13 PM

0 Responses to "Entah...Kapan Lagi Ya..??"

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)