Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

Jangan Kamu Cari Aku Lagi..

1 Comments »



Hari ini aku ada lagi di kolej...esok aku tiada lagi...tak usah kamu cari aku lagi... aku nak lupakan kehampaan 'kamu dan aku'..ahahahaha..jiwang...esok aku nak ke tempat yang agak cantik...ada bunga2 ros, buah strawberry & apple, rama-rama, dan macam2 lagi....kali ke-5 aku g sana...memang tak jemu..teringat aku suatu masa dulu aku pergi ke sana dan 'terbeli' sekuntum bunga ros putih yang cantik..sangat harum dan segar..ketika tu aku ikut rombongan dari Biro Keusahawanan, KHAR..saja2 makan angin..masih ada girlfriend lagi masa tu..Florence..aha..terus-terang je la.. kerana terlalu rindukan si dia tu, jadi aku pun belilah bunga yang paling cantik..sesampai di kolej..ehe..aku terlupa sesuatu..gf aku di Sarawak la rupa2nya..aduihhh...pening kepala..tapi tak pe...aku hadiahkan bunga ros yang cantik tu kepada seorang 'kawan'...yang dah lama aku minat..sejak dia dari semester 1 lagi rasanya..ehe..tapi kesetiaan kpd gf tetap ada.. :P itulah pertama kali aku hadiahkan bunga kepada seseorang dan dia pertama kali terima bunga dari seseorang lelaki...thanks J..nak anggap mcm gf tak boleh..sebab tak de apa2 lagi ni..ehe..nak pakai ayat Nabil segan pula..."bila kita boleh jadi couple?" wakakakkaka..aku lagi nakal dari Nabil...kalah juga si Azwa ngan Apai tu..aha.. ehh..panjang pula coretan ini..aku nak g Cameroon Highland la..buat kajian mengenai atmosfera..nak cari benih2 bunga...cuba tanam kat kawasan sekeliling rumah di sri aman..aha..kalau tak jadi, bukan salah aku..tp kat sana, dah ada dah orang lain tanam apple dan bunga kobis..iklim ok skit la..tak panas, tak juga sejuk..ok la frens...sampai berjumpa lagi...
9:56 PM

1 Response to "Jangan Kamu Cari Aku Lagi.."

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)