Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

Morning...

0 Comments »
Sudah pagi?? Kwn aku baru je balik dari S.P, kedah...teman sebilik aku, si wan tu,...buka je pintu, terus nampak muka dia...gembira juga la sebab dia bawa ketupat raya, biskut2 yang dia buat sendiri, serunding ikan dan coklat almond london yang aku suka...dekat2 pkul 5 td dia sampai...tekejut aku,.,,dah la aku penat bekerja seharian semalam...bukan main penat..lepas habis kerja, bos terus ajak p makan malam kat pantai.. Tak tau ke kat tg. malim ada pantai??seberang jalan dusun bay tu je... bos belanja lg tu...ehe...minggu lepas, bos ajak p makan kat secret recipe..bukan main sedap lagi kat sana...tp harga 'sedap' juga nak bayar..bukan aku bayar la..ehe..ada restoran sendiri tapi tidak mau makan masakan sendiri, nak makan kat lain tempat pula..aku bingung juga masa tu..cam serba salah..dah la gaji part-time 'boleh tahan'...tp masa study kena atur baik2..yg penting, kita kena fokus..
2:38 PM

0 Responses to "Morning..."

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)