Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

3 September '09...apa kata....

0 Comments »
3 Sept. 2009

Hari ini aku jadi rajin skit...
sebab esok nak hantar dua assignment sekali..
bukan tak sempat buat..tapi saja nak kumpul bahan2
dulu sebelum ni..semua dah cukup..
jadi..teruskan niat...

8.13 a.m aku sampai di library...
tahu library buka pkul 8.30 a.m
tapi buat panggilan dulu ke sarawak...
rindu la pula...

8.28 a.m..
aku masuk je...g aras 2..news tak sampai..
baca majalah kegemaran...'forward'..
boring2..aku terus naik aras paling atas...
pandang dari atas..wahh..
inilah gedung ilmu yang memberikan seribu erti kehidupan..
' macam2 ada kan..'

yang penting aku berasa sangat tenang...
seluk saku, amik hp, terus amik gambar...
sorang pelajar pun tak de lagi????
aku pun curi2 la amik gambar..takde sape2 larang..
bukan aku buat salah pun...
paling awal aku pernah masuk library pkul 9 a.m..
semester last aku di upsi..

hari ni aku nak fight buat tugasan..
biasala mcm sem2 lepas, aku mcm ni juga..
pointer ok lagi la...
beginilah caranya kalau 'samseng' buat kerja..
(dun try dis at home)..

jadi..teman2..kawan2.saudara mara, rakan2 luar negara..
inilah aku...tension gak seminggu dua ni...
biarlah..aku memang begini..
esok lusa aku 'ok' la...kununnya..
bukan tak mau layan 'u all'..
i'm very busy but i still can entertain all of u my frens..
dun worry.....

ahahaha...aku memang bukan penyajak yang pandai berkata-kata..
minta maaf..minta ampun...'samseng' mana boleh berpuisi...
ahaha...samseng kununnya...



I'm one of iban great warrior's grandson..

to politician:

hati2 apabila mengerjakan tanggungjawab..

dan

patut lebih berhati-hati apabila tidak melakukan tanggungjawab...

we have great spy to see u every minute..even while u are sleeping..

'agi idup agi ngelaban'..

6:57 PM

0 Responses to "3 September '09...apa kata...."

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)