Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

BeSt La..

0 Comments »


Hye cyn...thanks a lot ya coz let me sleep in peacefulness last nite... sgt merdu suara kmu... ;)
Sepanjang cuti raya ni, aku tak pergi mana2 pun walau byk jemputan raya aku terima..uhu... i'm really2 sorry..bukan mau mengecewakan, tapi ada lagi tanggungjawab yang 'harus' dilaksanakan..bukan la pasal politik, tp mungkin pasal assignment yang berlambak.. nasib baik ada 'kwn' yg sngt2 memahami...sem ni, biarlah kita enjoy puas2..aku tak kisah org nak kata apa, janji aku dapat jadi diri sendiri...wah..kata2 kwn aku la ni...be yourself...dapat juga aku jumpa kwn2 lama aku....cynthia, ervie, sheldon. steph, peter, fazly, n shila chong..semuanya kwn2 dari bidang muzik dan tesl...memang diorang ni talented persons la kiranya..mcm2 lagu diorang boleh bawa.. sedap sungguh..aku dah anggap diorang mcm artis..terkejut juga bila dpt tau yg dad cyn seorang penyanyi dari sabah area penampang..Uncle J.S.. memang banyak pengalaman Buat masa skrg, banyak yang telah kita kongsi sama2..music, biznes, further study n mcm2 lagi..ehe..rahsia...dah besar kan.. bersahabat biarlah berjuta2..berkasih biarlah satu..(bukan satu demi satu ye.. :P)..inilah kehidupan sebenar...i like ' Can't Stop The Sumazau by Atama'..yepi...love sumandak..!!

Buat Andreas yang masih dalam rawatan rapi di Kuala Lumpur, mari kita sama-sama berdoa agar dia cepat sembuh dan Tuhan, lindungilah dia setiap saat setiap waktu. Berkatilah tangan yang menjaga dia dan memberi makan minum dia. Sucikan hatinya..hindarilah dia dari segala kejahatan dan pelbagai ujian kehidupan..Puji Tuhan..kami berdoa atas nama Allah Taala yang kudus, yang katolika, 'dalam Hossana ti Pemadu Tinggi' . .Amen..
12:00 AM

0 Responses to "BeSt La.."

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)