Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

My new jeep..

0 Comments »


Terasa bagai sangat boring duduk di rumah sewa tanpa ada apa2 permainan selain game dalam laptop..jadi stan pun g la ekspo yang diadakan setiap malam berdekatan pekan Selama..ternampak pula satu permainan yang amat menarik hati..hobi stan la ni..kat rumah stan ada la kereta mainan adik tp banyak yang dah rosak... Sebenarnya kereta mainan di atas adalah salah satu alat bantu mengajar stan di sekolah. Kombinasi kemajuan teknologi dari segi elektroniknya dapat menimbulkan minat pelajar untuk mengetahui dengan lebih mendalam mengenai fungsi setiap komponen elektronik termasuklah perintang2, kapisitor2, transistor, litar bersepadu dan juga penggunaan radio dalam alat kawalan jauh..sambil2 mengajar tu, petang2 boleh la stan main kereta mainan stan kat tmn...benda yang simple cam ni kan boleh dijadikan hobi...

-dulu stan main dash yankuro je..-
10:06 PM

0 Responses to "My new jeep.."

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)