Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

Rph..oh Rph...

0 Comments »


Kini aku tiap2 hari buat RPH untuk kelas aku..kelas sains pertanian yang paling mencabar..esok nak bedah burung puyuh dan ajar setiap fungsi organ2nya..best juga ajar sains2 ni..pelajar2 best juga..sebenarnya ni kerja amali untuk tingkatan 5..tapi burung puyuh dah besar, tunggu apa lagi..barang baik punyaa... ;) untuk kwn2 yang masih menuntut di UPSI tak kira apa pangkat, darjat pun, belajar sungguh2..kat sekolah betul2 nanti, banyak ilmu kena pakai.. skrg tengah wat lesson plan untuk satu minggu ni...pening kawe boh...
5:34 PM

0 Responses to "Rph..oh Rph..."

Post a Comment

Hornbill (Our Pride Bird)

Hornbill (Our Pride Bird)